Idag blev det en liten strandpromenad, en liten för mig men en längre  för resten av gänget. Jag tror att de gick ca 7 km i strålande sol, duktiga. Men vi konstaterade att vi har bästa beachen och bästa hotellet på den utforskade sträckan. Jag avbröt utflykten och hann precis tillbaka till vattengympan som höll på i ca 40 minuter idag.
Vi startade här på “public beach” lite bortanför vårt hotell. Vi hade tänkt att gå dit, ca 700 meter, men en trevlig dam tyckte vi skulle åka med henne så det gjorde vi. Alltså Mauritsierna är så himla trevliga och gästvänliga.

Här är de tappra som gick lite längre, bra gjort.

 

The beach boy, Anders

Och jag med en ny top från Joy och en strandväska från Lindex, kjolen gammal från Intersport.

Där bakom mig ligger vår resort inne i viken.


Efter promenaden blev det beachhäng med lätt lunch och lite gott att dricka.
Alltså vi har det så bra kan verkligen rekommendera både Hotellet och Mauritius, det överträffar alla ställen
vi varit på, bäst helt enkelt.

Följ mig
Utforska närområdet
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *