Oj nu är jag ordentligt förkyld med hosta från hell och feber. Jag hostade mig igenom natten så jag har fått träningsvärk i magmusklerna.
Första gången på länge som jag var tvungen att vara hemma från jobbet, men är såklart online och nåbar om det skulle vara något viktigt. Jag kurera mig med bästa the’t från Mauritius, honung och ingefära. Några Vicks på det gör verkligen susen för hostan.

Bästa vattenkokaren från Smeg både snygg och bra.

Jag river ingefäran i mindre bitar och blandar ner i the’t, det håller undan hostan en stund.

Men det är skönt att jobba hemifrån i mina nya härliga mjukisbyxor som jag fick av Ola i födelsedagspresent, ni hittar dem här. Man slipper att fixa till sig så jag sitter här framför datorn och har inte ens kammat mig idag.

Och vet ni vad igår kom jag igång med mitt lilla projekt, ni kommer ihåg va?
Jag har börjat med en av de två byråerna, skruvat isär de så mycket det går, tagit av lådfronterna, dörrarna, knopparna, hyllplanen.
Så bar jag ut allt i garaget och grundmålade med roller, färgen var jättelätt att måla med, nu är jag så spänd att se hur grundfärgen
kommer att se ut. Jag är ju inte den bästa när det kommer till färgval som ni vet.
Jag funderar skarpt på att byta ut knopparna/handtagen till dessa vad tror ni?
Svart eller brunt läder?

Ja vi får se först skall jag bli fri från den här jobbiga hostan, jag gillar verkligen inte att vara sjuk men å andra sidan vem gör det.

Och om inte det hjälper med the’ kanske jag går över på något starkare…
Krya på mig.

Följ mig

Bästa medicinen för en förkylning
Märkt på:                    

2 reaktion på “Bästa medicinen för en förkylning

 • 2019-01-08 kl. 07:52
  Permalänk

  Ja krya på dig! Det har varit mycket som “gått” ett tag. Koka upp vatten med färsk ingefära, vitlök å chlil och låt det dra ett tag. Lägg i lite honung när det drar, brukar hjälpa lite tycker jag. Kram

  Svar
  • 2019-01-08 kl. 19:32
   Permalänk

   Tack Anki för omtanken, det var precis vad jag gjorde och det kändes bättre med en gång 🙂

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *