När det kommer till sommarhus vill jag ha det lite enkelt, skavt, rustikt och gör det själv stuk. Så när jag surfar runt så faller jag för precis just det och ofta så hittar jag det på bloggen My Scandinavian Home .

Natasha och Brett som bor i detta söta lilla hus möttes 2013 på ett cafe i Seattle och gifte sig sex månader senare. De har levt i en Folka Buss, en lägenhet med rosa heltäckningsmattor, och i en vintage husvagn modell större. De upptäckte sin kärlek till keramik under sin tid i husvagnen och började gå kurser i drejning. De växte ur sin 18 kvm husvagn och drömde om ett lite större ställe i skogen.
De sålde husvagnen flyttade till Vermont och köpte en markbit med tillhörande skog med en liten stuga till. Och snart byggde de en liten drejstudio insprängt bland en dunge av lönnträd, Sugarhouse Ceramic Co. var skapat.
Du kan hitta dem på Instagram se här.

När de köpte sin egendom var det bara en bit land men de frågade om de kunde få det lilla skjulet på 16 kvm som de förra
ägarna använt som ett litet kontor. De byggde om och på skjulet och skapade ett charmigt litet hus.

Så första vinter bodde de med en torrtoalett och duschade på gymet.
De bar in vatten från en brunn på gården och när våren kom
så började de gräva för avlopp och vatten och byggde sig ett litet badhus.

De hade inte så mycket pengar och det innebar att de
byggde smått, ett litet hus på 15 kvm, ett badhus på 10 kvm och så den lilla studion på 36 kvm.

 

 

 

Ja det är sådant här jag går igång på när det kommer till sommarhuset.
I vår skall jag och Anders byta innertaket på gamstugan, läs mer här.

Nu börjar jag längta till stugsäsongen kör igång, allt beror ju på när Mälaren sköljer.
Hoppas att det blir före påsken….

Följ mig
Min stil när det kommer till sommarhus.
Taggar:         

2 reaktion på “Min stil när det kommer till sommarhus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *