Kommer ni ihåg sommarhuset i skogen, se här, de hadde så mycket fina grejor i rotting, halm, strå och andra taktila material som inspirerade mig. Så nu köpte jag några inredningsdetaljer för att kopiera stilen i sommerhuset i skogen. Vad tycks?

Ja ni som varit inne här förut och sett otaliga bilder på lilla vardagsrummet i Gamstugan ser att det kommit till lite hattar som ger en sån där härlig sommarkänsla. Och det bästa är att hattarna inte bara är en inredningsdetalj utan kan användas när man behöver skydd från solen.

Båten var fullpackad när vi anlände till Strömskär i morse förutom hattarna som är skrymmande hade jag med nya grillen ut, 5 stora lådor. Det blir en del pyssel när man har ett sommarhus på en Ö, packa ur från bilen, packa i båten, packa upp från båten…. Men jag klagar inte det är mycket kärt arbete, en del av charmen faktiskt. Så nu har jag börjat skruva ihop grillen, och det var många olika delar, phu. Jag har hunnit få ihop ställningen där själva grillen skall monteras, jag tror det blir väldigt bra.
Så har jag hunnit måla flaggstången ett lager med snickerifärg, andra lagret får målas på imorgon.

Förra helgen skrapade vi och oljade stången och nu var det dags för färgen.
Måla är något jag tycker om, lite färg kan pigga upp det mesta.

Lite nytt till sommarhuset
Märkt på:                

2 reaktion på “Lite nytt till sommarhuset

    • 2020-05-05 kl. 15:05
      Permalänk

      Tack Anette 🙂
      MVH Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram