Under mina promenader med Molly så har jag spanat in de sista sommarblommorna som växer utmed stigen. Så idag var det dags att plocka dem till en fredagsbukett i min fina loppiskruka.

Idag målade jag 3/4 av bakväggen på Gamstugan. Och när jag höll på med målningen såg jag att Molly nosade runt i en buske precis vid väggen. När jag kikade ner i busken såg jag världens sötaste harunge som låg och gömde sig där, så söt med små små haröron.
Att stöta på ensamma harungar är inte helt ovanligt den här tiden på året. I tätorter ligger de ofta och trycker vid husväggar eller under buskar och ska lämnas ifred. Harmamman gör inget bo, utan föder ungar på olika ställen.
Nu har Hanna kommit ut till Ön och senare ikväll kommer Anders också och då skall vi äta tacos. Det skall bli fint väder i helgen så det är bästa att passa på att njuta det kanske blir den sista sköna sommarhelgen, vem vet.
Imorgon blir det långpaddling med kajakgänget det ser jag fram emot.

Plockade de sista sommarblommorna på Ön
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram