Jag hade en tandhygienist som jag i smyg kallade för nazihygienisten. Det kändes som om hon njöt av att plåga mig med den hemska ultraljudsborren, faktiskt att jag föredrar att man plockar ut min tandsten med gamla hederliga raspar, eller vad de nu heter. Men så bytte jag tandhygienist och har fått världens bästa och snällaste hygienist. Jag var så nervös innan jag skulle gå till henne första gången, jag hade varit så duktig med mina tandstickor i mer än ett år och det lönade sig verkligen, jag fick så mycket beröm för att jag såg så fin ut i munnen. Och när jag fick så mycket beröm så började jag slarva med stickorna och när jag besökte min hygienist förra veckan så var hon lite mindre nöjd så nu skall jag köra hårt med stickorna igen, det är ju så skönt. Och på hygienistens inrådan har jag också köpt en ny eltandborste.

Badrummet renoverades för 4 år sedan se här, här och här. Det var ett omfattande projekt men det blev ju himla bra. Anders sa att det var som att gå in i Åsas Blogg när han gick in i badrummet. Nästa stora projekt i huset blir mellantaket som vi skall lägga plåt på och isolera och solceller på det. Grannen har bra kontakter som lade deras plåttak, jag skall prata med honom i helgen och boka takläggare till i vår. Men ett lite mindre projekt som jag skall påbörja kanske redan till helgen är detta. Jag skall iallafall beställa hem ett hyllsystem från IKEA som skall upp på väggen och den fula Billybokhyllan som står där nu åker ut. Och vet ni vad, nu har jag beställt mitt nya kameraobjektiv, det blir nog inte så mycket sparande denna månad 🙂

Min tandhygienist sa till mig att…..
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram