Vaknade till ett vackert vinterlandskap med snö som singlade sakta mot marken. Tänk att man kan bli så glad för lite snö. Efter frukosten plockade vi bort de sista julstjärnorna, adventsstakar och utblommade julblommor. Lika mysigt det är att plocka fram julpyntet i början av december lika skönt är det att plocka ihop det i sina respektive jullådor i Januari. Anders har plockat undan det mesta han är en mästare när det kommer till att plocka ihop julpyntet så att det blir perfekt lagrat till nästa jul.
Vi tog en vacker promenad till Djäkneberget som är en av Västerås vackraste platser med utsikt över staden och Mälaren. När man kommer till bergets kant ser man Domkyrkotornet sticka upp som en kuliss.

Så här såg det ut igår när vi gick promenaden i solsken.
Ni förstår vad jag menar med att tornet ser ut som en kuliss.

Nu gäller det att fylla på frön i fågelhuset, idag var det tomt. Hoppas att fåglarna kommer tillbaka nu när jag påfyllt och inte övergivit mig som de gjorde förra året.

Och för att förgylla vintersöndagen ytterliggare så är det avslutningen på Tour De Ski och Ebba var ju fantastiskt i den tuffa klätteringen upp för slalombacken i Val Di Fiemme. Hon tog sin första World Coup seger, man saknar inte norrmänen alls faktiskt…

Härlig vintersöndag
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram