Har letat jättelänge efter ett par Mom jeans som passar mig. Jag har säkert klickat hem minst 4 jeans som har fått gått på retur för att de inte passat i midjan (för små….). Men nu klickade jag hem ett par jeans, Comfy Mom, från Gina Trico (inget samarbete) som satt väldigt skönt.
Detta är Mom jeans:
 Hög midja
 Kortare ben
 Lite mer vidd kring lår och stuss
 Populära på 80- och 90-talet

Jag älskar när jeansen är höga i midjan, tänk för några år sedan när alla jeans hade låg midja, me do not like at all….

Men nu är det dags att ta helg efter en kort men oerhört stressig vecka på jobbet. När jag började jobba på onsdags morgon kändes det som en tsunamivåg slog över mig med jobb. Men nu har jag rett ut det mesta och har lite översikt igen, jag hatar verkligen att inte ha översikt på jobbet. Problemet med att ta ledigt över påsk är att kollegorna i Indien och England jobbar på som vanligt och när man kommer tillbaka så står alla i kö för att för att chatta med en, hade som mest 5 parallella chatter på gång samtidigt under onsdagen. Då gäller det att hålla tungan rätt i mun så man svarar till rätt kollega. Men nu hör jag att det planeras taccos inför fredagskvällen så jag får väl gå ner och hjälpa till, ha en trevlig helg alla trevliga läsare….

Comfy Mom jeans
Facebook
LinkedIn
Instagram