Nu när stugsäsongen har startat så varierar jag lite mellan hemmakontor i stan eller på Ö:n. Kom ut i Söndags och det har ju varit mer vinter än vår de senaste dagarna. När jag vaknade i måndags snöade det och var minusgrader, Molly hade ingen lust alls att gå en morgonpromenad men till slut fick jag med henne. Det tar ca 24 timmar innan huset blir helt uppvärmt så det är först idag som det känns varmt och skönt, det tar väl ett tag att torka ut all rå luft. Igår planterade jag två rabarberplantor som jag fick av grannen och så sopade jag av vårt stora trädäck utanför Andersstugan. Idag hade jag tänkt att börja sy nya överdrag till våra utekuddar, de gamla fodralen skall jag ta av och ta med hem och tvätta. Men innan systunden så blir det en PW och ett Strömskärspass.

Min vy från arbetsplatsen (idag blir det bilder från Mobilen)

Gamstugans vardagsrum/hörn. Molly är sur för jag tog bort hennes filt från soffan när jag fotograferade.

Köket i Gamstugan

Dagens lunch på en planka, en laxsmörgås med ägg och en sillsmörgås med ägg.

Gårdagens utsikt från Vardagsrummet i Andersstugan.

Ett annat hemmakontor
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram