jag har skrivit om det förut, ljusblå, min sommarfavorit bland färger. Finns det något mer somrigt än ett vitmålat trägolv med ljusblåa trasmattor…. Och när man har ett sommarhus vid vattnet så tänker man kanske mer marin stil a la New England men det hör mer havet till så jag går mer mot den ljusblåa svenska klassiska stilen med vitmålade spontade väggar, vitmålade trägolv och nätta möbler som korgstolar, Visingsösoffan och en gungstol. Det finns inget mindre charmigt när man trängt in stora soffgrupper i ett litet utrymme nej anpassa möblerna efter storleken på rummet. Och även små nätta möbler kan vara bekväma.
jag har gjort ett litet collage på en önskelista på saker till sommarhuset.

Påslakan från H&M
Morgonrock i frotte från H&M
Matta Koster i garn.
Ljusblått tårtfat
Kanna Alice från Greengate
Kaffemugg Alice från Greengate
Kudde gåsöga från Klässbol
Oljelampa från Karlskronas Lampfabrik
Filt Cashmere Blue
Soptunna Eko Belle Delux
Plåtburk för Kaffe från Söstrene Grene

Just nu är jag lite trött i kroppen för vi har hjälpt Hanna att flytta. Gick upp tidigt i morse, hämtade släpet och packade en dubbelsäng, soffa och lite annat smått och gott och körde mot Örebro. Efter att ha burit upp allt från släpet till den fina nya lägenheten så åt vi en supergod lunch på Fratelli innan vi vinkade hej då till Hanna och Kalle och åkte hemåt. Jag sov hela vägen hem och Anders tog en tupplur när vi kom hem, det är jobbigt att flytta….

Min favoritfärg till sommaren
Märkt på:                            
Facebook
LinkedIn
Instagram