3:e veckan av sömnskolan är avslutad och jag tycker att sömnen har blivit bättre. Första veckan av sömnskolan skulle jag sova mellan 23.10 och gå upp 06.00 , andra veckan 23.30 och gå upp 06.00 och så den här veckan 23.00 och gå upp 06.00 . Andra veckan var absolut jobbigast men också den veckan jag sovit bäst. Denna vecka har jag sovit bra varannan dag, med att sova bra menar jag att sova från att jag går och lägger mig till klockan ringer 06.00. De nätterna jag sovit djupt utan avbrott är då det är svårats att gå upp klockan 6 så det kan hända att jag snoozat några gånger….. Det tråkigaste av allt är att gå upp tidigt på helgerna, att typ vara uppe 3 timmar innan någon annan i familjen är vaken. Idag hann jag med en lång ensam frukost, plocka ogräs i rabatten på framsidan och gå en sväng med Molly. Sedan åt jag en andra frukost med Anders och så gick vi en lång promenad, 12000 steg innan klockan 12…. Så satte jag en sats med kanelbullar, köpte och installerade Lightroom och nu är jag en slagen kvinna så det får bli lite serier på Netflix.

Kalla mig oldschool men den här maskinen fick vi på vår bröllopsdag, 27 år sedan, och den fungerar perfekt fortfarande.

Gjorde kanelknytten den här gången och de blir bättre än när man gör den traditionella rullen som man delar i mindre bitar den så kallade snäckan, men nästa gång skall jag göra så kallade knutar.

När bullarna jäste var jag tvungen att fota tulpanerna i trädgården, de är så ljuvliga just nu.

Sömnskolan, hur går det?
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram