Även om vi pratar i telefonen fler gånger i veckan så går inget upp mot att från träffa sin mamma IRL. Sist vi träffades var på Alla Helgons dag så det var ju ett tag sedan, men nu kändes det ok att mötas igen för det verkar som om smittspridningen av Corona har gått ner rejält och det känns relativt tryggt. Efter en lång frukost på mammas fina terrass med den ljuvligast utsikt över sjön Åsunden så packade vi ryggsäcken och gav oss i väg på en milslång promenad. Ja men alltså att man har svårt att hänga på en kvinna på 81 år är det inte fantastiskt, nej jag menar inte att jag har dålig kondition men utan att min mamma har så otroligt bra kondis, så vill jag också bli när jag fyller 81….
Och min älskade Anders som följer med utan att klaga och är bara sådär härligt glad och positiv hela tiden. Vi är ett bra gäng.

I Ulricehamn där mamma bor är allt så välordnat, idrottsanläggningen med tillhörande spår och utegym är jättefina, skulle gärna ha något liknande hemma i Västerås.

Fika med härliga samtal, vi har mycket att diskutera.

Kvällen avslutades med god mat och gott vin, vi tittade på Hannas vandringsfilm från förra året då vi vandrade på Bruksleden och så provade vi att Casta på mammas TV och det gick bra. Vi passar på att hjälpa mamma med lite saker som att byta glödlampor i taket, lite för högt för mamma, koppla Bluetoothen i bilen mot mobilen, avregistrera räkningar med pappersfaktura men det mesta klarar min mamma själv. Det blev en liten omställning för mamma när pappa gick bort men hon har klarat det jättebra.

Och innan vi gick och lade oss spelade vi två partier yatzi, jag vann sista partiet med både bonus och yatzi, 275 poäng det mesta jag fått någonsin.
Bra slut på en bra dag.

En härlig dag med mamma
Märkt på:            

2 reaktion på “En härlig dag med mamma

 • 2021-06-07 kl. 21:13
  Permalänk

  Vilken pigg mamma du har Åsa! Man önskar att man kunde få vara (och se ut… 🙂 så när man blir 81…
  <3 Annika

  • 2021-06-08 kl. 18:52
   Permalänk

   Hej Annika, det skall jag hälsa henne ❤️

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram