Att kunna resa sig från jobbdatorn och sitta i kajaken 5 minuter senare det gillar jag. Igår blev det en PW idag en kajaktur runt Ön. Det var premiärturen för mig i år och det kändes verkligen i armar och mage. Det härliga med kajaking är att man kan paddla nära land, genom smala kanaler och komma nära djurlivet. Idag såg jag en havsörn, fiskgjusen, en bäver och ett rådjur som simmade mot vår Ö. Jag passar på att köra lite intervalltränning med att varva lugn och lite mer aktiv paddling för att få upp flåset lite.

De små husen sett från sjön, och nu åker den norska vimpeln ner jag lovar.

Det finns många kanaler i närområdet som man bara kommer åt med en Kajak och det är bästa paddlingen.

Väl hemma efter paddlingen klippte jag gräset och rensade ogräs i planteringslådorna, gräslöken blommar så vackert.

Jordgubbsplantorna som jag planterade förra sommaren växer å det knakar, och det blir lite jordgubbar om jag kan skydda dem från fåglarna.

Dags att kupa potatisen.

Min lavendelhäck som ni kan läsa mer om här, här.

Inatt var grävlingen här igen och ville in där han grävde sig in förra gången, men jag hade grävt igen hålet och slagit ned järnpinnar och lagt en stor sten framför järnpinnarna så det är nästan omöjligt att gröva upp hålet igen, ha,ha där fick du något att bita i lilla grävlingen….

Igår var jag och köpte en grej som jag önskat mig jättelänge men jag var tvungen att få med mig Anders också för den är lite dyr. Men jag hittade ett perfekt argument varför det var bra att ha en sådan här och så gick jag in på Råd och Rön och hittade den 4:e bästa som då också var hyffsat billig. Jag berättar mer när vi installerat den.

Detta är livskvalitet
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram