Igår samlades hela familjen för att fira vår kära 25 åring, en dag innan hans egentliga födelsdag som är idag. Ola ville fira sin 25 årsdag med sitt grabbgäng hemma i stan. Så vi fick fira dagen innan, vi gick till Nom en mysig restaurang vars specialitet är kött och drinkar. Och om Ola får bestämma så blir det en charkbricka till förrätt, och sedan blev det oxfile och lammfile med nypostatis till varmrätt. Charckbrickan var gudomlig och varmrätten var och också top notch, och bra betjäning på det och vår kväll blev helt perfekt.
Väl hemma blev det rose på terrassen i den varma kvällen, vilken sommar vi har.

Hanna lånade kameran och tog några fina foton på födelsedagsbarnet.

Och idag har vi haft städdag på Strömskär för att göra Ön fin inför midsommar. Vi har haft en jättefin dag på bryggdäck och Anders och Hanna har badat och paddlat SUP i de höga vågorna. När Hanna kom upp från badet sa hon “Jag älskar verkligen sommaren, särskilt efter en sådan här tuff vinter”, och så tror jag vi känner oss lite alla till mans efter en kall vinter och vår med en svår pandemi. Men nu känns det som om det går åt rätt håll, både Hanna och jag har fått två sprutor, Anders en och snart är det väl dags för de mellan 18 och 40 år så då får Ola sin också.
Vi grillade kyckling som vi marinerat och en jättegod sallad till det, vilken fantastisk dag vi har haft, hoppas att födelsdagsbarnet också har haft en bra dag hemma i stan med kompisar och grill.
Nu chillar vi lite efter maten med bokläsning och bloggning och inlägget avslutas med en bild på Hanna med min bucket hat,som jag tog med mitt finaste objektiv. Ja en av de finaste dagarna så här långt på sommaren 2021.

Firar Ola 25 år
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram