Det var inget straff att vara förvisad till sommarhuset när sonen har lagt beslag på huset i stan för sin födelsedagsfest. Frukost, bad, lunch på bryggdäck och så lite vattensport i form av SUP stod på dagens agenda, en perfekt dag om ni frågar mig. En del var bättre på SUP:en än andra.

Ingen fotade mig när jag lyckades stå upp och paddla ca 10 meter innan jag ramlade i, men det gör inget jag skall träna på SUP:en i sommar så jag blir stabilare och kanske kan paddla 100 meter, då kan de få fota mig. Men alla var nöjda med sina insatser så stämningen var på topp. Vad gäller begränsningskablen så är det bara ca. 20 meter kvar, plastmärlorna tog slut för andra gången så jag måste köpa nya, men snart så.

Nu laddar jag för sista arbetsveckan som bara är 3 dagar, jag har tagit ledigt på torsdag, innan midsommar och semester.
Vi har som vanligt inga semesterplaner förutom att vara i sommarhuset, läsa böcker, paddla kajak och göra små utfykter i närområdet med både bil och båt. Mamma kommer och hälsar på några dagar, det ser vi fram emot.
Men nu blir det ett sista dopp innan jag åker tillbaka till människobyn och ser om vårt hus står kvar efter 25-årsfesten.

Brygglivet alltså
Märkt på:                

2 reaktion på “Brygglivet alltså

 • 2021-06-20 kl. 22:50
  Permalänk

  Wow! Imponerande! Jag önskade mig en SUP för några år sen. Fler än jag som haft skoj med den kan jag säga. Jag är väl sämst. F>ullt sjå att stå på den. Bara att öva. Men kan tycka det är kul att bara sitta och paddla på den också.
  Ha det gott!

  • 2021-06-21 kl. 17:59
   Permalänk

   Ja de är duktiga , men som du säger det är bara att träna på och så går den att ligga på och sola, inte dumt det heller. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram