Dansaren, Jomfrun och Tuva toppar som är över 1000 meter passerade vi på vår fina fjälltur idag.
Anders och Molly på väg upp mot Dansaren.

Vi såg en ripa på väg upp på Tuva och den följde med oss säkert 1 kilometer innan den försvann. Efter Tuva satte vi oss i solvarm ljung i en söderslutning i solen och drack kaffe och åt våra smörgåsar. Sedan gick vi utanför stigarna tillbaka och hittade ett fält med mogna hjortron. Vi plockade kanske en liter och nu står det hjortronsylt i matkällaren som vi kan ha till frukosten imorgon. Brie-ost med en klick hjortronsylt det smakar himmelskt på smörgåsen.

Turen blev nästan 15 kilometer lång och min pulsklocka visar på 28834 steg idag så jag kommer nog att sova gott inatt….

Dansaren, Jomfrun och Tuva
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram