Jag startade min blogg när vi köpte sommarhuset på Strömskär, bloggen skulle bli en dagbok om renoveringen och livet i sommarhuset. Och även om jag har mitt drömhus på lilla Ön och fick massa dröm-grannar på köpet och trivs sådär underbart här så kan jag inte låta bli att surfa runt på Hemnet i jakt på fina sommarhus eller torp, och idag hittade jag ett urgulligt och fint renoverat litet torp utanför Östhammar i Uppland. Pricken över det berömda i:et med detta torpet är att de har en fantastisk lada där de kan ha fester med många vänner, se här bara.

vem vill inte ha en sådan här lada inredd i sann Ernst anda, underbart….

Torpet ligger nära en insjö som man kan promenera till, tomten är sådär gameldags lantlig med många gamla blomsorter och äppleträd. Torpet är ett så kallat soldattorp i mycket gott skick som varsamt renoverats under de senaste åren. Jag gillar den öppna social planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt burspråk och en perfekt blå somrig tapet. En trappa upp finns ytterligare två rum så det är gott om plats.

Österbybruk i norra Roslagen har en spännande historia och fina omgivningar.
Här finns även goda vandringsmöjligheter längs med Upplandsleden.

Så somrigt med den vita pärlsponten avbruten av blåa och bruna detaljer, så fint.
Och förvaringen i gäststugan är så smart, de har byggt upp en säng på byrån Nordli från IKEA, så fullt med förvaring där.
Badrummet med fint tunnelbanekakel med ljusgrå fog och en antik spegel med guldram passar husets stil.
Jag tycker om allt med det här huset man får en riktig sommarfeelgood här.

Fotona har jag lånat av mäklaren Notar
Och huset hittar ni här.

Ännu ett underbart sommartorp till salu.
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram