Från att ha gått från full storm och ruskväder så har hösten lugnat ned sig en smula och även om inte solen är framme så är det så himla fint ute just nu. Efter stormen hamnar allt det gula och bruna på marken. Det är så vackert och så fult på en och samma gång. Doften av det som multnar är intensiv, tung och liksom frisk samtidigt . Men vad ser jag när jag går ut i lilla trädgården på baksidan full blomning av rosor och stockros.

Oktober, kom an du bara jag kommer att omfamna dig med brasor, levande ljus, långa höstpromenader och göra det bästa av dig….

Tror visst att det är dags att kratta lite löv i trädgården.

Idag fick jag ett mail från auktionsbyrån Effecta, jag har äntligen ropat in något. Nu tror jag att det börjar släppa på auktionssiterna efter att ha varit helt hysteriskt under pandemin. Imrogon skall jag åka och hämta mina inropade grejor så imorgon får ni se mina nya fina saker till Villa Ormberget.

Omfamna hösten
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram