I sommar har jag lust att ta med mig hela familjen plus Kalle på någon mysig resa. Att boka hus via AirBnB är ju poppis och det här huset har jag lust att boka i Juni nästa år.
Det var ett tag sedan vi åkte iväg hela familjen och nu är det dags, vad tycks om huset, Mint Tower, på Lefkos skall vi boka, vad säger ni familjen?

Mint Tower är verkligen unikt och tilltalande här skulle man kunna bo en vecka eller två. Ett torn med tre våningar ett stort soldäck med pool och solplats. Köket ser nytt och fräscht ut och fint med trämöbler. Det går en spiraltrappa till de övre våningarna . På översta våningen hittar man ett härligt master bedroom, pax för det rummet. Rummet har en runde säng med fantastisk utsikt mot Vasilikbukten och öarna Keffalonia och Ithaka. Bakom runda väggen finns ett modern badrum.

Lefkada är den enda ön på Greklands västkust som är ansluten till fastlandet med en femtio meter lång flytande bro. Lefkas har mycket att erbjuda: imponerande landskap, långa gyllene sandstränder, bländande blått hav, traditionella byar, arkeologiska platser och museer. Det finns flera badorter med många aktiviteter. Perfekta vindförhållanden för vindsurfing och kitesurfing. Att segla runt de tio omgivande öarna och holmarna är idylliskt. Vasiliki i södra änden av ön är vindsurfing paradiset i Medelhavet. Hamnen är kantad av affärer och kaféer och naturligtvis, efter mörkrets inbrott, finns ett livligt nattliv. Oavsett om du föredrar fredliga helgdagar, pedagogiska eller aktiva. Lefkas är en av de främsta destinationerna där allt detta finns i överflöd.

Boendet hittar du här.

Att boka hus i Lefkos
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram