Vilken fin höstdag det blev på ön idag, städdag med ö-grannarna, städat ur och frostat av frysen, stängt av vattnet och ätit en bättre lunch med det som fanns kvar i kyl och frys. Det blev en lax-smörgås med egenodlade tomater och en äggsmörgås med sill, gott,gott.
Nu är det snart dags att lämna det här mysiga vardagsrummet inför vintersäsongen, har vi tur så kan vi komma ut en tur om isen lägger sig. Det är alltid skönt att få komma ut och titta till de små husen under vintern för att se att inte mössen lever loppan allt för mycket.

Diskade allt porslin innan vi stängde av vattnet, här får kaffekopparna stå tills vi kommer ut i April 2022. Hyllan byggde vi när vi byggde köket för att täcka över ett hål i väggen som tidigare varit ett fönster.

Tomatplantorna levererar fortfarande underbart söta orangea små tomater.

Två knoppbrädor har kommit upp i vårt sovrum, jag funderar på att måla in dem samma färg som väggen, men det får bli i vår.

Vår björk är fin med gula höstiga löv, nästa gång vi kommer ut är nog björken kal.

Vi fick med oss nya soffan hemifrån, jag köpte soffan till bryggdäcket nästa sommar, en soffa från Sunfun . Det var kampanj på soffan så den var väldigt prisvärd.
Den gamla soffan som hängt med oss i 12 år, se här, eldade vi upp. Men bordet och fåtöljen behöll vi, jag tror det kan bli väldigt fin på bryggdäck nästa sommar.

Fall, autumn och höst
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram