Vi har ju vår trevliga TV hörna på andra våningen här hemma men sedan har vi ju en TV i vardagsrummet också där vi sitter när vi är många som vill titta på TV samtidigt. Vi är inte helt nöjda med placeringen av TV:n som just nu blockerar ena utgången till uteplatsen. Det är ju lite att förhålla sig till när man skall möblera vardagsrummet vi vill ju inte blockera utsikten genom fönstren eller utsikten mot brasan eller ha en soffrygg ut mot resten av vardagsrummet. Men nu vill vi möblera om, köpa två mindre soffor en Samsung Frame TV som förvandlas till en tavla på väggen när den inte används, nya mattor, ett nytt sideboard och kanske lite annat smått och gott…. Här är en mood board.

Strings sideboard i beige, soffor Petito en 2:a och en 1,5:a , ryamatta från Ellos, runda träbord i olika färger och storlek och en snygg golvlampa AJ.
Och TV:n är svår att urskilja från vanlig konst eller hur.

Eller varför inte en snygg Easy Fåtölj från Norrgavel. Men innan vi kan börja med att uppdatera vardagsrummet har jag bokat upp vår duktige snickare Patrik som skall byta våra 5 fönster i vardagsrummet, isolera ytterväggen, sätta ny ytterpanel och byta ut altandörren mot en ny. Fönster och altandörr är original sedan huset byggdes 1959 så de håller inte värmen så bra, vi jobbar oss sakta genom huset. Nu håller jag på att leta efter en bra takläggare som kan fixa vår sista del av taket som behöver ny papp och nytt taktegel, är det någon som känner en bra takläggare i Västerås-området skicka ett DM.

Torsdagar är jag på kontoret, alltså det riktiga kontoret, och vi har städning här hemma. Det är så skönt att komma hem till ett nystädat hus, särskilt nu när jag fortfarande känner mig väldigt trött efter mina intensiva jobbarmånader. Att jag sedan sover urdåligt gör ju sitt till, i går natt kunde jag inte varva ner och sov kanske 3 timmar tops på hela natten, jobbigt!!!! Jag får väl ta upp sömnskolan igen för att komma till rätta med sömnen..

Hur man trollar bort sin TV
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram