Idag rotade jag fram en gammal kofta med en härlig djupröd färg som skall användas som årets jultröja. En tunn blus under från Lindex som jag använde mycket i somras och till det mina fina oversized kostymbyxor från Vera eller mina svarta jeans från Mq, en svart kjol eller mina Mom Levis jeans.

Men nu verkar det lite osäkert om det bli en jul i Norge, vi får se hur det utvecklar sig. Just nu måste man anmäla inresa till Norge, testa sig på gränsen och inte vara större sällskap….. Jag kan tänka mig att det kommer att ta flera timmar att passera gränsen och vad händer om man testar positivt, sitta i karantän i 7 dagar har man ju inte lust med… Vi får se helt enkelt…

Idag kom Anders in efter morgonpromenaden och sa att det var sååååå halt ute. Men det påverkar inte mig jag har ju mina kära icebugs, vad skulle jag gjort utan dem.
Jag hatar att trilla, vem gör inte det, men för mig som hundägare är det extra viktigt att ha dubbar. Lite tantvarning dock när jag klickade in på ICA med mina skor, klick, klack det gick inte att smyga om man säger så. Boomer som mina barn brukar kalla mig när jag gör sådana saker, ha, ha, ha.
Frasen “Ok Boomer” har blivit en symbol för generationssplittring under millennials-eran. Så som ordet oftast används syftar det på en äldre person, vanligtvis en man, som har konservativa värderingar och som kanske inte vill inse att världen står inför en klimatkris. Frasens genomslag var så stort och omedelbart att svenska Språkrådet utnämnde det till ett av 2019 års nyord.
Ordet boomer kommer av babyboomer, alltså människor som är födda under babyboomen mellan 1946 och 1964.

Nygammal julkofta
Märkt på:            

2 reaktion på “Nygammal julkofta

 • 2021-12-15 kl. 09:09
  Permalänk

  Gillar verkligen mina icebugs bästa investeringen och där är jag nog också en boomer när det kommer till klickandet om man ska in i någon affär. Men hellre det än trilla på vägen så jag tar det 🙂 Ja verkar tufft i Norge nu.
  Ha det gott!
  Annika

  • 2021-12-15 kl. 20:17
   Permalänk

   Ja det blir nog en jul i Sverige i år. Men det blir bra det också 🎅. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram