En ljusslinga som hängt med i många år och har ett sådant där mjukt härligt sken fick flytta in i Hannas Studio för att göra det lite mer juligt.

Studion var från början en Vind, förre ägaren gjorde om det till ett Bio rum, rummet är helt ljudisolerat. 2014 gjorde vi om rummet till Hannas studio se här. När ungdomarna har flyttat hemifrån och hem igen, sådär som de gör när de provar sina vingar. Under den tiden har det varit bra att ha Studion som en buffert av möbler, så vi slipper att ha allt i garaget eller hyra ett förråd för förvaring.

Jag kommer att använda Studion för produktfotografering för mina samarbeten, när Hanna kommer hem och hälsar på har hon sitt gamla rum att bo i. Även när man har övernattande gäster, vilket inte har hänt så ofta under de senaste åren, är rummet en tillgång.

Här kan man se hur Studion har förändrat sig under åren.
Idag skall jag baka lite nya lussebullar, förra satsen gick åt med rasande fart, jag gör de släta bullarna med socker, de är min favorit just nu.

Jul i Studion
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram