Nu var det dags att röra på sig och skaka ned julmaten så efter frukosten gick vi en 10 kilometer lång tur på skidor. Förra året åkte jag inte mycket längdåkning och det brukar ta 2-3 turer innan jag hittar teknik och balans så idag var det en lite ostadigt Åsa som faktiskt tog av sig skidorna i sista nedförsbacken…


Minus 7 grader och sol perfekt längdåkningsväder, hoppas att det blir många turer i vinter, längdåkning är den perfekta motionen då du använder hela kroppen.

Anders och Hanna gick upp på toppen för mig räckte det att gå till foten av berget, men utsikten var fin däruppe.

Efter turen hälsade vi på Svärmor Berit med goda Norska veteboller och efter det en tur hem till Anders äldste bror för lite mer kaffe och på vägen hem lite hämtpizza , 3 pizzor för 600 kronor, välkommen till Norge…. Nu skall julen plockas ned här i huset, imorgon bär det av hem till Sverige igen och några dagars jobb innan nyår.

Lite längdåkning för att skaka ner julmaten
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram