Idag bjuder jag på en härlig fredagsmix, bestående av en ootd, nya fönster, ett vardagsrum i kaos och ett nytt kameraobjektiv.
En bild från imorse innan jag åkte iväg till jobbet, ny stickad väst och oversized skjorta från Monki och mina kära Levis Rib cage som är de jeans som jag använder mest just nu.

Bilder från vardagsrummet när jag var hemma på lunchen och gick en promenad med Molly.
Väldigt fullt just nu i matsalsdelen….

För här borta i vardagsrumsdelen har den duktige snickaren Patrik bytt ut våra gamla slitna fönster från 50-talet mot nya fräscha dito, bilden togs precis när han var klar med listerna runt fönstren, blev väldigt bra som vanligt när Patrik är i farten. Nu skall han isolera ytterväggen och byta ytterpanelen som är sliten och som behövde uppdateras.
Vi skall passa på att möblera om i vardagsrummet när vi ställer tillbaka möblerna.

För det var inte bara fönster som byttes utan också den här altandörren. Den gamla altandörren använde vi aldrig för den var blockerad av TV-n, nu när vi möblerar om skall vi göra så att denna nya fina altandörr kan användas. Det var så roligt för jag hade släppt ut Molly i trädgården genom den andra altandörren som vanligt och när hon ville in igen, då brukar hon skälla, så öppnade jag den nya altandörren för att ta in henne. Men det fattade hon verkligen inte, hur mycket jag ropade och lockade på henne så stod hon bara och såg på mig med tom blick, det var ju inte där hon skulle gå in, man kan inte lära gamla hundar att sitta, eller gå in genom nya altandörrar.

Bilderna är tagna med mitt nya objektiv Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM, present till mig själv.
Det skall ersätta det zoomobjektivet som kom med kameran.

En fredagsmix
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram