Vi delade på vår långa soffa för att få en känsla vilken storlek på soffa vi behöver till vårt vardagsrum. Så en tvåsittssoffa på ca 2 meter och kanske en 1,5 soffa på andra sidan soffbordet skulle passa bra. Jag funderar på en Pepito soffa men Anders är inte övertygad. Och så skall vi köpa en Samsung Frame till väggen mot gatan och en låg bänk under TV-n till förvaring.

Vi skall inte ha soffan så här det var mest för att få en uppfattning om hur stor soffa vi behöver när vi skall köpa en ny. Jag har ju skrivit om hur vi skall möblera vardagsrummet när vi köper en ny soffa, se här. Till Samsung Frame Tv:n kan man köpa till konst som skall visas på skärmen.
Här kommer lite olika alternativ hur jag kan tänka mig att skapa min nya tavelvägg.

Snow byrå skulle vara fint som TV bänk, eller hur.

En monstera måste man ha.

Provmöblera vardagsrummet
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram