Väkommen April, månaden då vi öppnar vårt kära sommarhus och som innebär en del vårstädning och det är just det som är månadens tema, vårstäda.

Januari – Städa/rensa/slänga
Februari – Hälsa/träning
Mars – Vintersport/fjällhuset
April – Vårstäda
Maj – Projekt sommarhuset
Juni – FIRA 6:e juni, midsommar, födelsedag, Hannas psykologutbildning
Juli – Bada/springa/paddla/SUP:a/resa
Augusti – Kläder/mode
September – Utforska/nyfikenhet/?
Oktober – Natur och kultur
November – Mat
December – Familj

Mars har ju varit helt underbar med mycket sol och terasshäng både här hemma och i fjällhuset. Två projekt har vi också hunnit med, nytt tak, nya fönster och ny panel inte illa pinkat. En sammanfattning av mars i bilder.

Igår var vi på teater, vår lilla stad har en jättebra teater och denna gång visade man ett stycke historia som har utspelats just här i Västerås, ASEA – här kommer framtiden. Föreställningen som sträcker sig över hundra år skildrar livet för ett antal människor av kött och blod, livsöden sprungna ur de berättelser som berättats av västmanlänningarna. Det är också en berättelse om häpnadsväckande entreprenörskap och teknisk utveckling, revolutioner, feminism och arbetarkamp. Kärlek, galenskap, besvikelser och drömmar. En pjäs om själva livet, det där som pågick i skuggan av Ottartornet. Jag tyckte stycket var oväntat bra och gripande med hög igenkänningsfaktor, extra kul när både jag och Anders jobbar, har jobbat i företag som är sprungna ur ASEA.

Hanna kom hem från Örebro och i morse fixade vi en härlig Brunch för att fira Hannas födelsedag tillsammans med familjen + Kalle och Evana, supermysigt och supergott.

Imorgon skall vi tvätta av båten och förhoppningsvis kan vi åka ut till sommarhuset nästa helg, hoppas hoppas…. Jag längtar ju lite efter mitt fina sommarkök. Bäst att ladda Kärchern det brukar bli lite fönsterputs vid öppningen av stugan, lite grönsåpa, nya dammsugspåsar, ny golvmopp står också på listan. Nu är det bara att hålla tummarna att isen vid bryggan försvinner under veckan som kommer.

Ny månad, nytt tema
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram