Eftersom det går mot sommar så är inte prio ett att fortsätta med vardagsrummet som vi har planer på att uppgradera med en ny soffa, fåtölj, Frame TV, nya mattor och en ny TV bänk. Men just nu har vi så mycket utgifter så vardagsrummet får vänta till hösten. De gamla mattorna som vi köpte på Rusta för nio år sedan är tämligen ofräscha efter en hund som föredrar att tvätta sin mustasch efter maten på just denna matta…. I morse fick jag ett ryck och bar ut den runda delen av soffan i garaget, snurrade runt på mattorna så de värsta fläckarna inte syns och ersatte den runda soffdelen med lamino stolen och en rotting stol. Det blev lite luftigare i alla fall, nu skall jag skapa en snygg tavelvägg runt TV:n som vi behåller ett tag till och hänger upp den på väggen.

Det blev bättre, nu ser man i alla fall inte fläckarna på mattan det första man gör och det är bra.

Jag var hembjuden på lunch idag till en Indisk kollega idag och fick den mest A.M.A.Z.I.N.G mat, så nu vet jag inte om jag orkar några räkor som vi köpt till ikväll, kanske nöjer mig med att smutta på ett glas vin… Hade tänkt att jobba lite i trädgården men det spöregnar ute så det får bli senare ikväll.

Det går sakta med vardagsrummet
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram