Grattis alla mammor på mors dag. Jag är så tacksam att ha en mamma att säga grattis till. Och till dig som förlorat din mor eller har en önskan om att få bli mamma men inte blivit det vill jag ge en extra varm tanke… Sådana här dagar kan vara extra jobbiga för några och jag vill sända en tanke till dem.

Mormor säger alltid att hon känner sig naken utan sitt läppstift, säger barnen. Mormor är så bra på att kramas säger dottern, mormors köttbullar på mormors bröd är det godaste säger sonen. När barnen var små ställde min mamma ofta upp när vi behövde hjälp med barnvakt och barnen fick en nära relation till sin mormor. Nuförtiden ses vi inte så mycket då vi bor långt från varandra, men vi pratar desto mer i telefonen, jag och min mamma, 2-3 gånger i veckan brukar det bli. Men nu skall vi snart träffas och fira en student och en nybakad Psykolog och det ser jag verkligen fram emot.

Min mamma Britta, snygg som en fotomodell….

Och mina kära barn som jag har äran att vara mamma till och som firat mig så fint på min dag, jag älskar er så mycket.

Grattis kära mamma
Märkt på:                

2 reaktion på “Grattis kära mamma

 • 2022-05-29 kl. 18:56
  Permalänk

  Vilka fina rader du skriver och härliga foton från förr… Mvh Annika

  • 2022-05-30 kl. 01:35
   Permalänk

   Hej Annika och tack. Min pappa konverterade diabilder till digitalt, det är så roligt att ha. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram