Jag planerade att köpa ny klackar inför alla juni-party se här, men det blir inte alltid som man tänker sig. Istället för för klack blev det en ballerinasko eller flats som det heter nu för tiden. Ballerinaskor är inte bara snygga och trendiga – de är dessutom riktigt bekväma och passar till precis allt i garderoben oavsett vad du har för klädstil. En mer tidlös och chic sko än ballerinaskon får man leta länge efter. Ända sedan Audrey Hepburn gjorde ballerinaskon odödlig på 50-talet har den varit en symbol för fransk elegans och idag avnjuter få skor samma status som denna klassiker. Ballerinaskon är dessutom perfekt till sommaren – avgjort nättare än ett par loafers, men inte lika avklädd som sandaler. Den kan förhöja vilken outfit som helst, från jeans och t-shirt, klänning eller en trendig minikjol.

Men jag kunde inte släppa tanken på ett par fina sandaler från Inuikii men när jag provade dem i skohandeln så kändes de så himla klumpiga. Skall man betala 2000 + så borde man vara 100% nöjd och det var jag inte så jag valde en kopia, Ella of Sweden.

Ballerinaskorna ligger nedpackade i resväskan och jag sitter på tåget till Ulricehamn för att fira barnens kusin som tar studenten imorgon. Det var jättelängesedan jag åkte tåg har nästan glömt hur man gör…. Köpte en förstaklassbiljett så jag har väldigt mysig här på tåget, har just druckit en kopp kaffe och en smörgås, min frukost idag.

Skorna sitter som en smäck och är jättesköna, jag plockade upp mina gamla kilklackar ur soptunnan de får hänga med ett år till, använder nog dem på Bröllopet vi skall till.

Skogarderoben uppdaterad inför sommaren
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram