Mitt sista inlägg var i tisdag då jag satt på tåget mot Ulricehamn. Nu sitter jag här på lördag och har hunnit med ett studentutspring och en studentmotagning i Göteborg, en examensceremoni vid Örebro Universitet och förberett och genomfört efterföljande examens mottagning här hemma i Villa Ormberget med 16 sittande gäster. Allt det har jag haft förmånen att göra tillsammans med mamma, hon är fantastisk min mamma, trots 83 år fyllda så orkar hon med detta ganska tighta schema, javisst somnade hon på soffan i vardagsrummet i torsdag men det är absolut tillåtet.
Diplomceremonin med Hannas Psykologklass var så himla fin, jag grät och skrattade om vartannat, fina tal, fin sång och härligt att se alla ansikten på Hannas studentkompisar som man bara hört talas om.

På väg mot diplomceremonin.

Så här ser en nybliven psykolog ut, grattis Hanna!

Klänningen är från H&M och makeupen är egen.

Några av de närmsta studentkompisarna, Agnes, Sigrid och Lovisa.

Hemma med närmsta kompisarna Ellika och Evana, tack för att ni vara med på Hannas stora dag.

Junis bloggtema – FIRA 6:e juni, midsommar, födelsedagar, bröllp, Hannas psykologutbildning fick verkligen en rivstart.

Idag åt vi sommarens första utefrukost på terassen, sedan skjutsade Anders Hanna tillbaka till Örebro för den stora balen på slottet, ha så kul ikväll Hanna det är du så värd. Jag och mamma packade resterna från gårdagens middag i en kylbag och åkte ut till sommarhuset. Vi chillade på bryggdäck och gick en promenad, Anders slöt upp och vi åt en god lunch i bersån. Nu skall jag tina räkor som vi skall äta ikväll. och jag gissar att det blir tidig sänggång idag….

Det har gått i ett sedan i tisdags
Märkt på:                

2 reaktion på “Det har gått i ett sedan i tisdags

 • 2022-06-04 kl. 19:41
  Permalänk

  Vilken mamma du har Åsa :D!!! Hälsa henne och säg att jag trodde att hon var minst 10 år yngre av fotot att döma… Mvh, Annika

  • 2022-06-06 kl. 15:03
   Permalänk

   Hej Annika

   Jag skall hälsa min mamma, för 30 år sedan trodde de att vi var systrar ❤️. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram