Det var så skönt att komma ut till sommarhuset idag, vädret var på topp det känns verkligen som sommaren har kommit på riktigt. Vi satte ut bojen, lade ut bryggan, klippte gräset vid solbryggan, trimmade buskar och häckar, fikade på bryggdäck. Mamma skickade ett sms att hon var hemma och att bilresan hade gått bra, då kände jag att det var dags för en liten höneblund eller tupplur som det heter på svenska. Bojen åker i plurret.Ja nu har hysteriska Juni kört i gång, bloggtemat är ju PARTY och nu är det bara att spänna fast sig och njuta av åkturen…..
Det gäller att ta tillvara varje liten ledig lugn stund man har för att tanka energi och idag och imorgon är sådana dagar. Jag är ju en sådan människa som tankar energi av att vara själv, så vid den här månadens utgång kommer jag nog att ha ett litet underskott av energi men så får det vara, nu tar vi igen vad vi missade under pandemin. Nuuuuu kööör vi.

Idag plockade jag in en riktigt yvig sommarbukett med midsommarblommor, lupiner,prästkrage och förgätmigej.
Jag gillar den där lite ruffsiga stilen på sommarbuketterna.

Nu skall jag tända grillen, det blir grillad kyckling som jag marinerat under dagen. Till det färskpotatis som jag först kokat och sedan steker i smör, en grönsallad, tzaziki och ett gott rött vin.

Pust, idag tog jag en liten höneblund
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram