Idag blev det det bästa av två världar, vi vaknade upp på Ön hissade flaggan och åt en långsam härlig frukost. Vi fortsatte nationaldagen hemma i staden på Djäkneberget där hela Västerås mötte upp och det var en så härlig stämning. Symfoniettan spelade, kommunfullmäktiges ordförande höll tal, flaggparad med Västerås olika föreningar och hemvärnet, nationalsången sjöngs, det viftades med flaggor, underbar stämning som sagt var. Juni är verkligen som gjord för firande, nationaldag, student, psykologexamen, födelsedagar, bröllop…..

Frukost i sommarhuset smakar alltid bäst även om den var lite spartansk den här gången, men vi hade med oss det viktigaste ägg med kaviar.
Nu sitter jag hemma på terrassen och bloggar och i den här trädgården är det lika fint som ute vid sommarhuset svårt att välja var man skall vara…. Men det gäller att passa på för imorgon skall det regna igen.

Så nu laddar vi om för en 60 årsfest nästa helg med Gatsby-tema, skall upp och gräva i garderoben om man har något som liknar 20-tal. Jag hittar alltid något som jag kan ha på mig, hoppas jag….

Grattis Sverige på din dag
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram