I sommarhuset hänger jag upp fina sommarkläder på två knopplister i sovrummet, här hänger jag upp ljusblå sommarskjortor, mina slitna jeansshorts, rutiga blusen med puffärm och morgonrocken.
I och med att klädförvaringen är begränsad så passar det ju bra att hänga upp de finaste kläderna.

Knopplisten köpte jag förra året, tycker den passar bra mot den vita väggen. Först hade jag tänkt att måla in den i vitt men jag skippar nog det och behåller den trären.

Jag pysslade med lite av varje under dagen, drog om begränsningskablen till robotgräsklipparen på ett ställe, bytte blad på klipparen, det skall göras några gånger under sommaren. Jag flyttade en bokhylla i blå sovrummet så att den inte hänger ovanför sängen utan i änden av sängen. Igår tvättade jag fönstren på Gamstugan, det behövdes verkligen. Några av fönstren på baksidan av stugan behöver bytas ut, jag har målat om dem två gånger men inte en tredje gång, nu blir det att beställa nya fönster.

Jag körde ett dubbelt strömskärspass på bryggan, nu skall jag banne mig komma igång med träningen igen.

Nu har jag en arbetsvecka framför mig och sedan blir det semester igen, segling i kompisarnas nya båt och en tripp till mamma efter det. Sista semesterveckan avslutas i sommarhuset med förhoppningsvis väder för kajaking, bad och för lite SUP.

Kläder som en inredningsdetalj
Märkt på:                        

En reaktion på “Kläder som en inredningsdetalj

 • 2022-07-10 kl. 21:00
  Permalänk

  Blir som en installation med kläderna. Jag gillar verkligen knopplister. Har flera både hemma och i stugan. Så enkelt att variera uttrycket.
  Det tilltalar mig.
  Allt gott!
  Annika

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram