Jag klickade hem ett par Odd Molly Oksana shorts som jag hade hoppats få innan vår seglartripp men de kom först idag. Jag hade glömt av att jag hade beställt rosa shorts så jag blev lite förvånad när jag öppnade paketet, men jag tycker ju om rosa så shortsen får stanna.

Snygga eller hur? I natt sov vi i våra egna sängar så skönt, nu blir det några dagar i stan vi skall måla nya panelen utanför vardagsrummet. Idag var det lite för varmt för att måla men Anders har börjat med förarbetet med att montera ned markisen och listerna, listerna skall målas i brunt och väggen i vitt. Själv tog jag en tur till sommarhuset för att kolla gräsklipparen och vattna lite. Det var så fint ute på Ön så jag tillbringade några timmar på bryggan och gjorde mitt premiärdyk från bryggan.

Oj hade jag beställt rosa shorts?
Märkt på:            

En reaktion på “Oj hade jag beställt rosa shorts?

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram