Vilken härlig helg det blev, fredag kväll med med middag på bryggdäck och efter det lade vi i kajakerna för att få med oss solnedgången tillsammans med härliga ö-grannar. Efter solnedgången paddlade vi hem till Agnes veranda och blev bjudna på vin och en fantastisk månuppgång, det var en sådan där blodröd måne som steg upp bakom träden på Ridön, fantastiskt.

Lördag, vår 28 bröllopsdag, masonit är det vid 28 år, vi startade med en 2 timmars kajaktur på 6 km med stopp på Högholmen för kaffepaus, kanelbulle och bad för dem som ville. Högholmen är så mycket sommar för mig, man har hela Västeråsfjärden framför sig och ser hela Västerås skyline och med denna utsikt är det perfekt för en fika och bad.

Hemma igen, en snabb lunch och ladda för det årliga Tallskärs-simmet. I år var vi ca 20 stycken som simmade de 600 meter till vår lilla grannö Tallskär. På kvällen svidade vi om och åkte in till en trevlig kräftskiva i stan i den underbara natten. Vilken dag!
Idag har jag chillat vid bryggan, badat och SUP:at medan Anders har trimmat gräs och tvättat båten. Det är skönt att ha nära till vatten när det är 30 grader ute.
Nu är det dags att starta grillen för lite middag här hemma i stan.

Helgen som gick
Märkt på:                

En reaktion på “Helgen som gick

  • 2022-08-15 kl. 12:32
    Permalänk

    Ja vilken fantastisk helg! Tillfreds och nöjd!
    ☀️ Annika

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram