Jag är sugen på att åka norrut i Norge och uppleva det lilla hotellet, Arctic Hideaway , på en avlägsen ö Sørværet i ögruppen Fleinværs . Arctic Hideaway är en arkitektoniskt lekfull och fantastisk samling av 11 enskilda byggnader, där fyra är sovstugor. De gemensamma områdena är det ikoniska Tornhuset, kökshus, ateljébyggnad, badhus, krabbfälla och bastu. Att få bo i dessa fina designhus och uppleva den karga miljön vore en dröm.

Arctic Hideaway är en upplevelse, Byggnaderna är lika mycket ett tänkesätt som ett fysiskt hus – ett ställe att koppla av och varva ner. Det är en plats ger dig visuell lugn. Det vore verkligen häftigt att få bo här några dagar.

Det arktiska gömstället ligger inbäddat i Sørværet på Fleinværs öar; dessa stugor ger gästerna vacker utsikt över det norska havet, närliggande öar, fåglar, sälar, soluppgångar och solnedgångar, norrskenet, midnattssolen och så mycket mer. Arkitekturen är utformad för att driva ut dig i naturen, vilket innebär att du flyttar mellan stugorna för användning i badrum och kök.

Här hittar du airbnb Arctic Hideaway

Hit till Gildeskål vill jag åka
Märkt på:                

2 reaktion på “Hit till Gildeskål vill jag åka

 • 2022-08-17 kl. 17:14
  Permalänk

  Å, Gildeskål er magisk. Min beste venninne bor der, så der har vi vært mye.
  (Ikke bodd i *ditt* hus) Kan anbefales. 😎☀️

  • 2022-08-17 kl. 18:44
   Permalänk

   Är det fin vandring i området? Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram