Under sommaren blir det en del resande och packande. efter sista trippen till mamma har jag inte packat upp ordentligt och det har liksom blivit en hög av kläder. Men idag tog jag tag och städade bort klädhögen och resväskor och sovrummet blev som nytt igen.

Det var 4 år sedan jag gjorde en make over av sovrummet, se här, och jag är fortfarande så himla nöjd med rummet.

Lakanen som är i lyxig egyptisk bomull är de enda lakanen vi använder just nu. När vi tvättar dem så gör vi det på morgonen så de hinner torka under dagen. Jag köpte lakanen till Anders i julklapp, funderar på om han skall få en ny uppsättning till farsdag…

Byrån har min morfar gjort och den är en riktig centerpiece till sovrummet.

Vi håller på att förbereda kvällens kräftskiva och det är ju så himla varmt ute så jag håller på att smälta bort men nu är det mesta klart, bara själva plaitingen kvar….

Sovrummet blev som nytt igen
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram