Det doftar krondill så nu är det snart dags för vadå….

Nu klarnar det säkert när ni ser nästa ledtrådar, en flaska Linie, den bästa snapsen enligt mig, från Norge såklart. Innehållet i flaskan har rundat ekvatorn i ett ekfat därför smakar den så gott.

På lördag blir det kräftskiva med vännerna, mina tillbehör till kräftskivan är en paj på västerbottenost, en räkpaj, gott bröd kanske en Levain, kräftor, räkor, grönsallad, smör, ost och till dessert blir det en cheescake. Här hittar ni receptet på min goda cheesecake.
Så här såg det ut förra året.

Anders hjälpte mig att sätta upp solsegel som får agera regnskydd det skulle regna på lördag så det gäller att vara förberedd. Jag har satt upp ljusslingor och köpt blockljus till rottinglyktorna, letat fram en filt till varje sittplats. Kräftorna ligger i kylen och tinar, jag tänker göra en ny lag och koka om dem på lördag, cheesecaken och Linieakvaviten ligger i frysen, hattar och annat pynt finns, känns som om jag har allt under kontroll….

Nu doftar det gott i hela huset
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram