Eftersom söndagen blev finare och finare allt eftersom dagen gick så bestämde jag för att ta en kajaktur på eftermiddagen och stanna över till måndag morgon. Jag har ju bestämt att tillbringa så mycket tid som möjligt i september här ute på ön.
Söndagen började med frukost och stugfrukosten smakar alltid bäst.

Smidigt att servera frukosten på en lång skärbräda, det blev brieost, honungsmelon, cocktailtomater, gravad lax, skivad gurka, ägg, kaviar, äpplejuice och kaffe.
Till det grovt lantbröd, jag tror det är utsikten som gör att frukosten smakar så gott eller att man vet att man är ledig och kan njuta av en lång helgfrukost, det finns inget bättre.

Och när man får sådana här fina dagar i September då är det bara att passa på att lufta kajaken.

Det blev 6 km, en dryg timmes paddling via öarna Tallskär, Flaten, Sötskär, Ridön, Högholmsskär, Högholmen, Strömskär.

Bloggtemat för September är Utforska/Nyfikenhet och jag har bestämt mig för att utforska Djäknebergets ljudvandring, att vara nyfiken på att lära mig mer om fotografering, t.ex att ta bilder på stjärnhimmeln, våga gå på ett Indoor Walking pass på Friskis, prova lite nya matrecept med ingredienser som jag inte brukar använda så ofta, besöka kulturnatten den 17:e september……. Jag har fastnat i trygga spår och behöver ruskas om för att verkligen känna att jag lever och eftersom september kanske är den månaden på året när jag är mest pepp och lyckligast, varför inte då? Och förra månadens tema med kapselgarderoben kommer att fortsätta in i september också, jag kom ju inte riktigt igång förra månaden det fanns så mycket annat att skriva om här på bloggen.

Stannade en natt extra
Märkt på:                        

En reaktion på “Stannade en natt extra

 • 2022-09-07 kl. 21:35
  Permalänk

  Vilken somrig och fin frukost och skaplig paddlingstur! September är så fin när det är såna härliga dagar. Låter som bra uppstart för september.
  Jag var med i en fotogrupp för några år sen. Imponerades så av en ung kille som var så duktig att fota natthimmel med stjärnor. Inte det lättaste.
  Om inget oförutsett inträffar åker jag till Toscana i höst.
  Allt gott!
  Annika

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram