Jag fick lite mersmak från våra fina boenden som jag bokade till vår Greklandsresa, de motsvarade eller till och med överträffade mina förväntningar. Nu vill jag åka till Toscana Anders, för jag har hittade det mest bedårande boendet i Borgometato nära Versilia. Versilia med med sina gyllene stränder, med en massa små byar och naturreservat som väntar på att utforskas, ett härligt klimat och ett nattliv fullt av föreställningar och underhållning. En kuststräcka som sträcker sig 20 kilometer, angränsande kullar odlade med rader av olivträd och vingårdar, Sjön Massaciuccoli och topparna i Apuan Alperna,


De olika byggnaderna i Borgometato har ritats av arkitekten Stefano Viviani, på ett mycket raffinerad stil som respekterar platsen. Borgometato är omgivet av olivträd, massor av grönområden med fina vandringsleder.
Det charmiga huset som man kan hyra via AirBnB här, består av 1 sovrum med dubbelsäng, 1 badrum, köksrum, charmigt vardagsrum och ett loft (med 2 madrasser), från terassen med tillhörande pool har man en hisnande panoramautsikt från dalen till kusten. Och ni ser ju på bilderna hur ljuvlig detta lilla hus är inrett.

I NÄRHETEN är det möjligt att besöka några av de mest fascinerande städerna i Toscana, såsom Lucca (30 minuters bilresa), Pisa (50 minuter) och Florens (90 minuter).
Lucca har ofta röstats fram som en av världens mest eftertraktade städer att bo i eller besöka. Det är kanske mest känt för sina tjocka, 16th century muren som omger staden och restaurerades på 1800-talet för att skapa en bred, trädkantad gångväg. Du kan gå eller cykla ovanpå hela längden av väggarna och upptäcka underverken i staden innanför muren.

När är bästa tiden att åka till Toscana? Oktober eller Maj tror jag, då planerar jag in en resa till Toscana i Maj då Anders, det blir väl bra?

När kan vi åka Anders?
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram