Det har varit ganska kalt här i vardagsrummet i sommar då alla krukväxter har flyttat ut på terrassen. Men igår kånkade jag in yuccapalmen som var den sista att flytta in och nu känns det med en gång mer obonat i vardagsummet, växter är verkligen viktigt för inredningen.

Men vardagsrummet är vårt projekt i höst, soffan och soffbordet är bortlovade till Ola som håller på att fixar med sin nya lägenhet, installerar tvättmaskin i badrummet, och han vill börja flytta grejer nu i helgen. Vår nya soffa och fåtölj Pepito kommer om 10 veckor så vi får se hur vi gör under tiden, sitter på golvet kanske….. Här är i alla fall en moodboard på hur jag vill ha vardagsrummet.

Soffbord och matta från Anders mamma, taklampa behåller vi den vi har, vägglampan BL10 får naturligtvis vara kvar, TV Frame med teakram inköpt och väntar på att komma upp på väggen, tavlor runt Framen tar vi det vi redan har hemma. Skåp Eket från IKEA skall klickas hem snarast. När vi bytte ut fönstren i vardagsrummet i våras plockade vi ned gardinerna, jag tror inte vi sätter upp gardiner igen, vi får känna oss för när allt kommer på plats.
Men nu kan jag äntligen ta helg efter en tuff arbetsvecka, jag är fortfarande inte 100 % återhämtad efter min Covid, jag hostar, känner mig allmänt trött och anfådd så det har varit låååånga dagar på jobbet……
Men nu skall jag ta det lugnt i helgen bara hjälpa Ola att flytta och ta in bryggan.

Nu har alla krukväxter fått flytta in
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram