Vi fortsätter att drömma om ett nytt sommarhus ute på Strömskär, faktiskt så känns det lite närmare verklighet än en dröm under det senaste året. Idag snubblade jag om hustillverkaren Enkelrum och deras hus tilltalade mig verkligen. Enkelrum har en känsla av modern känsla med lantlig charm. Enkelrum har moduler på ca 30 km som kan byggas ihop i vinkel eller som en länga. Storleken är perfekt för oss ca 60 kvm med kök och badrum och huset byggs på plintar.

Enkelrums moduler byggs färdiga på snickeri och transporteras på trailer till tomten, till vår Ö kanske vi behöver helikopter eller båt-transport. Huskropparna lyfts nyckelfärdiga på plats med hjälp av mobilkran. Väl på plats länkas de samman av enkelrums duktiga snickare och hantverkare.
Ett vinklat hus….

Eller en länga av två ihopbyggda moduler.

Enkelrum har allt på min önskelista, stora fönsterpartier, träpanel i ljusa färger och underbara trägolv, Enkelrum går upp på top tre av min lista av hustillverkare av fritidshus.

Enkelrum, det vore kanske något för oss
Märkt på:            

En reaktion på “Enkelrum, det vore kanske något för oss

  • 2022-10-22 kl. 13:32
    Permalänk

    Jättefint fritidshus, men jag tycker att ni redan har superfina hus som ni har ;)! Mvh, Annika

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram