Nu när det blir kallare så behöver jag byta ut några plagg i min kapselgarderob. Ut åker några några tunnare sommartoppar som får ligga på vänt till varmare tider och in åker en varmare stickad tröja från Kappahl. Jag slänger inte plagg men byter ut efter årstid. Nya tröjan passar med min svarta kjol, svarta strumpbyxor och loafers.

Eller ihop med mina kära Levis Ribcage och mina, fortfarande nästan vita, Hoka Bondi 8 W.

Och inte nog med det tröjan passar också med min fina Barbour-väst.

Känner mig lite hängig idag, tempot har skruvats upp på jobbet och det tillsammans med min urdåliga sömn tar på krafterna. Idag jobbade jag hemifrån men imorgon får jag försöka att släpa mig till jobbet. Skall försöka göra några timmars jobb till innan läggdags, önska mig lycka till…..

Nytt till kapselgarderoben
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram