Studion, som vi kallar Hannas rum, har blivit lite av en avstjälpningsplats nu när vi har integrerat nya möbler från Anders barndomshem. Idag röjde jag i studion och hängde upp en ljusslinga, det är så trevligt att se den där ljusslingan i stutet av korridoren på övervåningen. Eftersom studion är ljus med vita väggar och tak så fungerar det bra att ta bilder därinne under de mörka månaderna, och under våren drar jag upp växter i ljuset under takfönstren. Och nu är det städat och fint och välkomnande tills Hanna kommer hem i jul.

För 8 år sedan gjorde vi en make over på Studion, läs mer här. Sänggaveln är ett DIY projekt se här, anpassad till den sneda väggen.

Anders hjälpte Ola att byta däck på bilen och jag fick upp min granslinga vid entren. Jag har fått så bra teknik att sätta upp slingan så det tog inte lång stund. Nu skall jag köpa en liten gran att ställa ute på trappan vid ytterdörren så att entren blir ljus och välkomnande. Jag älskar den här tiden på året då man får börja sätta upp lite ljus överallt, både ute och inne. Nu blir det lite vinterstudio, lite jobb och en promenad.

Ljusslingorna börjar komma upp
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram