Jag har köpt min första julklapp och den är till Anders. Så nu är jag igång, i år blir det lätt att köpa julklappar då både Ola och Hanna behöver saker till sina lägenheter. Till Anders köper jag saker som handdukar och påslakan som vi behöver köpa ändå och då passar det bra att köpa det som julklapp. När vi flyttade in i Villa Ormberget för 9 år sedan köpte jag ett gäng stora handdukar i bra kvalitet som har hängt med oss sen dess, men hur bra kvalitet det än är så har de blivit slitna och behöver bytas ut. Så årets julklappstema verkar bli handdukar och lakan.
Här är min önskelista för julen 2022.

Bäckebölja rutiga påslakanset, redan hemklickat.
Handdukset AQUA, 4-delar, Dusty Green
Morgonrock AQUA L/XL, Dusty Green
Bordsduk i linne NOELLA
Himla Linneservett Sunshine True Red
Tablett Natur Beige
Julgranskulor 18 pack
Bordslampa Triacon
ERNST Doftljus Skogskonvalj, Natthyacint
STEVE MADDEN High Chelsea Boot Filina, Black Leather

Lite tips till min familj…..

Och vad mysigt med lite snö, ja inte för dem som pendlar med buss och tåg för det verkade vara kaos för alla publika transportsmedel som vanligt när snön kommer, men jag älskar att det kommer lite snö. Tog den här bilden igår morse när jag gick ut till min uppvärmda bil för en behaglig åktur till jobbet, älskar min Volvo App där jag kan sätta timer att bilen skall vara varm precis när jag skall åka till jobbet. Snö och frost är bästa julpyntet….

Min önskelista
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram