I år använder jag ett ljusbrunt omslagspapper med bruna pepparkaksgubbar och grönt snöre till. Till varje paket viker jag en fin stjärna för att göra det hela lite lyxigare.

Stjärnan vek jag efter en instruktion på Instagram, vill du göra en likadant leta upp instagramkontot fraeullein_jasmin där hittar du bra instruktioner. Det är roligt att lägga lite möda på att slå in julklapparna fint, se här och här hur julklapparna såg ut för två år sedan. Jag har en del julklappar kvar att köpa och nu julen närmar sig med stormsteg, känner en gnutta stress nu faktiskt.

Nu när det är så kallt ute är det läge att göra islyktor, jag tog en stor hink som jag fyllde med vatten och sedan satte jag i en mindre hink. Hela härligheten fick stå utomhus ett dygn och simsalabim så hade jag en fin islykta. Jag satte i ett stort teljus och så blev det såhär fint. Skall göra 2-3 stycken till och då skall jag lägga i några gröna blad eller dyligt det kan bli fint tror jag

Har precis varit ute och skottat och sopat av bilarna, idag kändes som en bra dag att jobba hemifrån, det kom en del snö inatt.

Julens omslagspapper och en islykta
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram