Jag pratar med min bil varje dag, jag säger till den att höja rattvärmen , sänka stolvärmen, starta Radio FM, koppa på Bluethooten eller värme på fötterna. Det är så smidigt att inte behöva fippla med inställningar till värmen i stolen när man kör utan bara säga “sänk stolvärmen”, och bilen svarar också . Vi har haft vår Volvo V60 hybrid i 3 år och är så nöjd med den. Det bästa just nu är att man kan ställa in uppvärmning av bilen från Volvo appen så att den är härligt uppvärmd när man skall åka, så skönt nu som idag när det är -12 grader och när jag skall åka hem och kommer ut till bilen så är den varm och skön, älskart.

Det här med att kunna prata med bilen var det Anders som började med och jag brukar vara lite tveksam till det här med att prata med t.ex med mobilen det brukar inte fungera så bra men bilen den förstår allt jag säger underbart. Om du vill veta vilka funktioner som finns kan du alltid säga hjälp och det startar en dialog där du kan få guidning till vad du vill göra. Du kan tala med mobilen, bara säg ring Anders och mobilen ringer upp Anders. Så nu pratar jag med bilen mest hela tiden, ibland tar tekniken ett stort skutt framåt. Ikväll skall vi gå på krogen bara sådär, utan att vi egentligen firar något särskilt utan bara för att det var längesedan vi åt ute på restaurang. Vi skall gå till Bistro Vinoteket som är en av stans bästa restaurang, tycker jag då. Restaurangen har både bistrorätter, den godaste Pizzan, Broklyn Style och en utsökt Deli gourmet med chark och ost. vinet står i fokus. Vinoteket har en breda lista när det gäller vin från olika länder som exempelvis Kazakstan, Armenien, Luxemburg, Belgien, Tahiti … vin från 52 olika länder – ca 350 olika sorter – många av dem på glas! Men vi fick inte bord förrän klockan 19.30 så nu skall jag ta en höneblund…

Pratar du också med din bil
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram