Jag skapade mina egna julettiketter med min nya font, ÅsasFont, och en av mina bästa julbilder.
Vad tycks?

Titta vilket sagolikt fjällhus jag hittade när jag surfade runt på hemnet, jag använder det utslitna ordet magiskt om huset.
Huset ligger i Trillevallen i Åre och här skulle man ju gärna fira både jul och nyår.

Huset är handtimrat med gångavstånd till Trillevallens alpina skidsystem samt längdskidspår. Enastående utsikt både mot horisont och sydost läge som bjuder in naturen hela vägen in i vardagsrummet och kök. Interiört är samtliga väggar i liggande timmer samt från golv till nock i vardagsrum. Från vardagsrummet nås husets fantastiska altan i sydläge som passar perfekt för en trevlig hemma-afterski med något varmt i handen under senare delen av vintern. Huset hittar ni här, och bilderna är lånade av Fastighetsbyrån.

Egna julettiketter och ett ställe att fira jul på
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram