Ett av de roligare eller kanske intressantare inläggen att skriva är den där sammanfattningen av året som gick inlägget. Eftersom jag har bloggat i 14 och ett halvt år har det blivit några sådana inlägg, här hittar ni förra årets sammanfattning.
Året har innehållit en del sorg, min Svärmor Berits bortgång i februari var ledsamt men trots att det alltid är tråkigt när någon dör så tror jag att min Svärmor skulle varit väldigt nöjd över sin begravning, mycket härliga människor som berättade många fina minnen. Det har varit mycket jobb och resor till Norge för att städa ur Svärmor Berits hus och det har varit lite jobbigare än vad Anders föreställde sig både mentalt och fysiskt.
Molly blev sjuk i slutet av Juli och vi lät henne fara till hundhimlen, vi saknar henne mer än jag kunde föreställa mig.
Oro för krig i vårt närområde har svävat över ens vardag ända sedan Rysslands invasion av Ukraina. Livet blev plötsligt inte lika självklart längre när kriget kom närmare.
Positiva saker: Hanna blev klar med sin 5-åriga psykologutbildning och vi firade hennes examen med både examensdiplomering och en middag hemma på Villa Ormberget. Ola köpte sin första lägenhet, och flyttade hemifrån och verkar trivas bra med sin fina lilla lägenhet. Vi reste till Grekland med familjen + Kalle och fick en härlig semester med både bad, vandring och sightseeing.
Och vi hann också med 2 större projekt på huset, nytt tak och nya fönster + ny altandörr + ny panel på vardagsrumsväggen.


I januari gick vi över isen till sommarhuset och tittade till det.
Isbanan provades med långfärdsskridskorna .

I februari var vi på begravning i Norge och tog farväl av kära Berit.
Vi tog också en tur till Norberg och åkte skidor.

Mars betyder besök i Fjällhuset, i år hade vi trevligt sällskap av Mari och Stefan. Hemma i stan hade projekt ny panel , ny altandörr och nya fönster dragit igång.

I april gick vi från Snö till sjö på en dag. Först hade vi fina påskdagar i fjällhuset och när vi kom hem åkte båten i sjön och stugsäsongen var igång.

I maj njöt vi av grönskan både hemma i stan och ute på ön.
Mina 70 Dahliaplantor planterades ut, nästa år skall jag inte ha så många.

Juni var fullsmockad av roliga saker, studentexamen av kusin Oscar i Göteborg, Hannas psykologexamen, 6-e juni firande, 60-års kalas i Oslo, Ellikas bröllop, Olas födelsedag, midsommar och en Greklandsresa…. Hur hann vi med allt?

Juli njöt vi av semester på Milos i Grekland, med kompisarna på deras fina båt och ute i sommarhuset.

I slutet av Juli så blev Molly sjuk, jag kan fortfarande inte skriva om det, det gör för ont. Vi håller fortfarande på att vänja sig med livet utan Molly, Molly världens bästa hund….


I augusti Paddel, kajaking på bröllopsdagen, kräftskiva och Dahliaplock varje dag.

September, njuter av mina Dahlior nu är de värda allt slit. Och många fina dagar ute i sommarhuset med säsongens sista paddelturer.

I oktober hälsade vi på mamma, stängde stugan, gjorde om Olas gamla rum till gästrum och fick de nya sofforna till vardagsrummet.

November=novent. Kransverkstad, levande ljus, satte upp en tavelvägg runt Frame-TVn.

Och så december och jul som firades med lilla familjen.

Nu är det snart ett nytt år som vi skall fira in tillsammans med härliga kompisar. Jag ser fram emot 2023 med tillförsikt och tror att det blir ett fredligare och lugnare år än vad 2022 var. Gott Nytt år kära bloggläsare vi hörs nästa år.

#MITT2022
Märkt på:        

2 reaktion på “#MITT2022

 • 2022-12-28 kl. 20:35
  Permalänk

  God fortsättning och Gott Nytt År till dig också! Mvh, Annika

  • 2022-12-29 kl. 18:40
   Permalänk

   Hej Annika

   Gott nytt år 🍾❤️🍾❤️.

   Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram